Ordförande

Mikael Frestad Solér
Ordförande
ordforande@eurekha.se

Jag är en glad Göteborgare som har ett stort idrottsintresse med stora utropstecken för fotboll och skidåkning. En stor passion i livet är att resa och uppleva nya kulturer. Alltifrån en skidresa i Japan till kajakpaddling i Dalsland är av uppskattning hos mig. Jag har tidigare jobbat som säljare och arrangör av fotbollsresor i Europa.

Som ordförande har jag det övergripande ansvaret för föreningen. Studenternas tillfredsställelse är av högsta prioritet, och jag vill underlätta för dem att komma ut i arbetslivet genom stor fokusering på företagskontakter. Jag strävar mot ett varierat utbud av företagskontakter och jag ser det som en rolig utmaning att få till samarbeten med företag som eftersträvas av studenterna.
För många, är studietiden en av de roligaste perioderna i livet och vi i Eurekha kommer att arrangera många olika evenemang för att integrera studenterna med varandra för att få en hög trivselkänsla.

Jag valde att engagera mig i Eurekha för att vidareutveckla föreningen och utvecklas som person. Eurekha har ett brett nätverk och är ett känt namn i Halmstad, vilket jag vill utnyttja och utveckla för att kunna främja studenterna på bästa sätt. Som person drivs jag av utmaningar, och att ha en betydande roll i en styrelse som Eurekha stämmer överens med mina drivkrafter. År 2013 tillhör Eurekha!